Ing. Petr Beitl

  • ODS
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.11.2020 12:02:47

17. listopad - Den boje za svobodu a demokracii

17. listopad - Den boje za svobodu a demokracii

Dovolím si v dnešní slavnostní den malé zamyšlení. Po 31 letech se ocitáme ve zvláštní situaci a 17. listopad dostává další rozměr. Připomínáme si jej zejména on-line.

Dnešní svátek 17. listopadu zažíváme ve velmi zvláštní době. Po 31 letech si díky covidové epidemii můžeme zavzpomínat jak šedý byl život. To je velká zkušenost pro ty, kteří komunistický systém nezažili. Tedy hospody tenkrát zavíraly v deset večer, teď už jsou zavřené úplně. Také si opět můžeme připomenout jak lehce a rychle lze ztratit svobodu. A také to, jak je společnost názorově rozdělena a jak snadno s ní lze manipulovat. Přeji nám všem, abychom ze současné krize vyšli posíleni. 
Petr Beitl, poslanec ODS za Liberecký kraj
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama