Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.11.2020 5:42:00

Nejen Evropskou unii ovládají blázniví neomarxisti

Nejen Evropskou unii ovládají blázniví neomarxisti

Argentinská armáda musí do 30.11. naplnit kvóty pro transgenderové osoby, přičemž přinejmenším jedno procento příslušníků argentinského pozemního vojska budou muset nově tvořit transsexuálové, transvestité a transgenderové osoby.


Informuje o tom dnes renomovaná agentura AFP. I na armádu se totiž vztahuje zářijový výnos vlády argentinského prezidenta Alberta Fernandeze. Prezident Fernandez jednoprocentní kvótu stanovil pro všechny argentinské státní instituce. Kvóta se vztahuje jak na vojenské příslušníky, tak na občanské zaměstnance armády. Podle agentury AFP ale není jasné, zda výnos platí také v případě námořnictva a letectva. Podle vlády kvóta představuje „začátek nápravy porušování lidských práv transvestitů, transsexuálů a transgenderových osob v minulosti“.

Co k tomu dodat? Asi jen to, že jsem zvědavý, jak se toto opatření projeví na zvýšení bojeschopnosti argentinské armády… A mimochodem, přesně opačně k tomuto tématu přistoupila administrativa dosavadního amerického prezidenta Donalda Trumpa. Od dubna loňského roku platí v USA nařízení, které transgenderovým osobám působení v amerických ozbrojených složkách zakazuje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama