Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.11.2020 15:29:00

Navrhujeme nižší procentuální snížení daně a vyšší daňovou slevu na poplatníka

Navrhujeme nižší procentuální snížení daně a vyšší daňovou slevu na poplatníka

Komentář na facebookovém profilu k daňovým změnám


Nikdy nepřijmu návrh ODS a ANO, v rámci kterého si stát bude muset půjčovat na to, aby nejbohatším lidem přidal ročně desítky tisíc korun. Je to nespravedlivé! ODS tím navíc zcela záměrně snižuje příjmy státu a připravuje si tak znovu půdu pro to, co už jsme jednou zažili za Kalouska, Drábka a Nečase: Tupé škrty na těch nejslabších a postupné kroky k privatizaci zdravotnictví, důchodového systému nebo zavedení školného na vysokých školách. Tohle odmítáme.

Naopak navrhujeme nižší procentuální snížení daně a vyšší daňovou slevu na poplatníka. To pomůže lidem s nízkými a středními příjmy a zároveň to neohrozí hasiče, policii, zdravotnictví nebo školství. Tedy veřejné služby, které potřebujeme a využíváme úplně všichni každý den.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama