Ing. Petr Kulhánek

  • BPP
  • Karlovarský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.12.2020 16:34:00

Další promarněná šance na sestavení krajské koalice?

Další promarněná šance na sestavení krajské koalice?

Ve čtvrtek se sešli k jednání zástupci KOALICE PRO ZMĚNU "21" s klubem K5 (ODS/KDU-ČSL).


Měli jsme dostat odpověď na naši nabídku, učiněnou před týdnem, která beze zbytku splňovala požadavek klubu K5 na pozici hejtmana a 1 člena rady. Navrhli jsme na pozici hejtmanky Olgu Haľákovou z KDU-ČSL a souhlasili s nominací člena rady z K5.

Byl nám však přednesen vystupňovaný požadavek na další placenou pozici - třetí místo v radě, popřípadě uvolněného zastupitele.

S takto neseriózním přístupem k jednání neumíme pracovat, je tím také narušena elementární důvěra v našeho partnera. Odmítli jsme reagovat na zvyšující se požadavky K5 s tím, že jsou pro nás nepřijatelné.

Protože ze strany 21 je stále platná také původní nabídka na zastoupení K5 v krajské vládě prostřednictvím 1. náměstka hejtmana, 1 člena rady a 1 uvolněného zastupitele, navrhli jsme návrat jednání k tomuto formátu. Také tato nabídka byla znovu odmítnuta.

S kolegy z K5 jsme se tak rozloučili, protože všechny naše návrhy byly odmítnuty a nebylo již o čem dále jednat.

za "21" - Petr Kulhánek

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama