Mgr.Bc. Karel Světnička

Předseda Moravské a Slezské pirátské strany
  • MS Piráti
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2020 0:07:27

Výzva Moravských a Slezských pirátů prezidentu Miloši Zemanovi

Výzva Moravských a Slezských pirátů prezidentu Miloši Zemanovi

Vážený pane prezidente, vyzýváme Vás jménem našeho poltického liberálního nezávislého subjektu, aby jste při probíhající státní návštěvě Andrzeje Dudy, prezidenta Polska, učinil vše k připojení se k vetu Polska a Maďarska v jednání o rozpočtu EU

Moravská a Slezská pirátská strana je založena některými členy Konfederace politických vězňů ČR spolu s jejich příznivci podobně pronásledovanými zločinným totalitním režimem. Proto klade ve svém programu důraz na potírání skryté i veřejné nelegální  migrace, na zákaz rušení Benešových dekretů, zákaz zadlužování naší vlasti jak uvnitř tak i dluhy Evropské unie, nutnost zrušení článku 10a v Ústavě - upřednostňujícího příkazy nikým nevolených úředníku Bruselu před legálními českými zákony.
Sami jsme v praxi poznali, jak jsme napadáni pro upozorňování na zločiny holocaustu (třeba v supermarketech vlastněných potomky nacistických vrahů židů), a to dokonce příslušníky Policie ČR, vedené Janem Švejdarem, kterému vůbec nevadilo veřejné užívání symboliky nacistických vrahů židů v letech 1943 a 1944 z Běloruské centrální rady. 
Při naší znalosti skutečnosti, že také nemáte rád antisemity, a jste přítelem statečného izraelského národa, dále při dobré víře úpřímnosti Vaších pravdivých slov ve Sněmovně při zahájení projednávání státního rozpočtu o nežádoucím a neodpovědném zadlužováni, věříme, že pomůžete připojení se České republiky k vetu Polska Maďarska proti rozpočtu Evropské unie.
Již nyní jižní státy nemají na splácení svých dluhů, jiné státy už oznámily odmítnutí splácení dluhů za tyto dlužníky, tak bychom ty dluhy museli splácet my. JIstě není třeba Vám připomínat znění Vaší prezidentské přísahy hlavy naší země, a ne bruselských úředníků, či Němců, dodnes nám dlužících válečné reparace.
Předem děkujeme za Vaše odpovědné jednání k našemu národu, který si Vás zvolil, protože Vám věří.
Moravští a Slezští piráti
(Prosíme neplést s českými pseudopirátskými antisemity a nacisty či eurofilními neomarxisty sdružujících se v České pirátské straně)
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama