Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2020 6:37:00

Logika a rozum se vytratily

Logika a rozum se vytratily

Postřehy na facebookovém profilu k aktuálním událostem

 Opět několk postřehů. Evropská komise proti rasismu a netoleranci (ECRI) vyzvala ČR ke zlepšení postavení gayů, leseb, Romů, migrantů v naší společnosti. Opravdu zajímavá témata, kterýmí se zabývá Rada Evropy a EK. Nebylo by od věci, aby se zajímali o situaci rodin s dětmi, bezdomovců či lidí, žijících v chudobě? Nebylo by vhodnější, aby se zabývali rozvírajícími se nůžkami mezi těmi nejbohatšími a většinovou populací?

Postřeh druhý. Opět nerozumím vládním opatřením. Nejprv s velkou pompou volí třetí stupeň PES, aby se vzápětí přiostřila opatření. Opravdu je logické zavírat ve 20 hodin restaurace namísto v 22 hodin. Nebylo by vhodnější, aby přijali zodpovědnost za dodržování restauratéři a majitelé barů? To samé je zákaz prodeje alkoholu a občerstvení u okének či na vánočních trzích. Proč tedy otevírat vánoční trhy, když budou bez vánočních nálad a vzájemného se setkávání. Podobně je to s lyžováním. Vždyť lyžování na čerstvém vzduchu nemůže nikomu vadit. Ale co po lyžovačce, zábavy, hotely a restaurace. A jsme zase tam, kde jsme byli na začátku. Schází osobní odpovědnost. Logika a rozum se vytratily.

Co budou projednávat předsedové ČSSD a KSČM s panem prezidentem, který odmítá navýšit daňový odpočet pro zaměstnance. Přitom souhlasí s 15 procenty a hazardem s rozpočtem. Tandem A. Babiš a M. Zeman pokračuje v likvidaci levicových stran. A chodit si pro rady na Hrad je velmi pošetilé a hloupé. Nebo si snad tito předsedové myslí, že získají spojence k nátlaku na pravicový Senát, který pana prezidenta nemůže ani cítit?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama