Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2020 11:52:30

Je bytová situace příznivá či nikoliv?

Je bytová situace příznivá či nikoliv?

Milí sousedé, protože se ve svých bytových🏠 okénkách věnuji především otázkám spojeným s Prahou, mohlo by se zdát, že mimo metropoli je bytová situace příznivá.

Výsledky průzkumu, který pro Charitu ČR a katolickou církev provedla agentura Median, nicméně potvrzují, že obavy spojené s dostupností bydlení jsou v České republice celospolečenským problémem.O naléhavosti situace nejlépe vypovídá skutečnost, že bydlení považují za dobře dostupné pouhá čtyři procenta respondentů. Polovina z více než tisícovky dotázaných se také obává, že na důstojné bydlení nedosáhnou jejich děti a téměř třetina má strach o dostupnost bydlení ve stáří.Co může pomoci? Města a obce spolu mohou sdílet příklady dobré praxe, to samo ale k vyřešení plošného problému nestačí. Je nezbytné, aby se téma dostupného bydlení stalo jednou z priorit na všech úrovních správy země.Vnímáte špatnou dostupnost bydlení jako celospolečenský problém❓Máte mezi svými mimopražskými příbuznými nebo kolegy někoho v tíživé bytové situaci❓ Napište mi prosím svůj názor do komentářů pod příspěvek 👇👇👇.Podrobnější výsledky průzkumu👉https://www.idnes.cz/.../dostupnost-bydleni-krize...
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama