Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.12.2020 13:20:00

Plníme sliby: Lékařská pohotovost v Praze 11 zůstane!

Plníme sliby: Lékařská pohotovost v Praze 11 zůstane!

Letošní rok naplno ukázal, že zdraví je opravdu to nejcennější ♥️, co máme. Chceme, aby se nám na Jižním Městě společně dobře žilo, a k tomu patří pocit bezpečí - jistoty, že když budete mít problém, dostane se vám pomoci.

Před rokem jsme se proto pustili do boje za zachování lékařské a lékárenské pohotovosti na Praze 11 a včera na radě jsme konečně schválili výběr provozovatele včetně zajištění financování. Celé to byla to cesta plná překážek...Protože je rozpočet městské části dost napnutý. Ve spolupráci s kolegy z TOP09 - STAN jsme museli najít úspory ve svých rozpočtech. A to se nakonec povedlo! Tím ale náš boj neskončil, čekala nás několikaměsíční jednání s koaličními partnery, kteří chtěli původně pohotovost zrušit. I ty jsme ale přesvědčili a dnes tak můžeme potvrdit, že pohotovostní lékařská služba i lékárna v Praze 11 zůstanou! 👍✅S čím tedy můžete počítat?Pohotovost zůstane na Jižním Městě minimálně do konce roku 2023. Potom bude již na rozhodnutí budoucího vedení městské části, zda se rozhodne další provoz pohotovosti podpořit nebo ne.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama