MgA. Karolína Koubová

  • BPP
  • Vysočina
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.12.2020 18:33:00

Nechám se očkovat hned, jak to bude možné

Nechám se očkovat hned, jak to bude možné

Komentář na facebookovém profilu k současné pohnuté době a očkování.

Konec roku je vždycky fofr, tak se omlouvám, že jsem se teď trochu odmlčela.

Jenom bych vám všem chtěla říct, že si moc přeji, abychom se z téhle zpomalené, a přitom velmi bláznivé doby, dostali co možná nejdříve. Chci se vrátit mezi lidi, chodit do divadla a na koncerty, chci offline schůze a světe div se, i já - nehaptik - se těším na objímání lidí a podávání rukou. Chci si chodit odpočinout do kavárny a večer na drink. Chci jezdit vlakem do galerií a po památkách, po republice i za hranice. Chci děti ve školách a na exkurzích! A chci ochránit lidi kolem sebe, seniory i slabší nemocné.

I proto se nechám očkovat hned, jak to půjde.  Věřím, že je to jediná cesta, jak z toho ven, a věřím, že je třeba klást blaho společnosti vždy na první místo. Věřím, že jsme stále ještě solidární a odpovědní k těm slabším. Pojďme to dokázat prosím!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama