Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.01.2021 7:35:00

Věřím, že vakcína bude zlomovým bodem

Věřím, že vakcína bude zlomovým bodem

Přání na facebookovém profilu do nového roku

 Těžký rok je za námi a já pevně věřím, že s sebou odnese všechno špatné.

Konec roku nás nutí bilancovat nad tím, co bylo, co se povedlo a co ne. Ale já už se nechci ohlížet zpět, chci se těšit z toho, co hezkého nám přinese ten nový.

Přeju si a věřím, že vakcína bude zlomovým bodem v tomto dlouhém boji. Přeju si, aby lidé znovu získali stabilitu a oporu ve své vládě a aby znovu věřili ve stát - pevnou půdu pod nohama.

Přeju všem, aby našli lásku v sobě a svých blízkých. Aby se drželi svých hodnot a laskavosti k druhým.

A samozřejmě všem přeju hodně zdraví, protože jsme se znovu přesvědčili, jak křehké může být a že je tím nejcennějším, co máme.

Předsevzetí si nedávám, ale dám sama sobě jeden slib, a to, že nepolevím, ať se děje co se děje a budu ještě intenzivněji pomáhat těm, kteří to opravdu potřebují. Protože tento rok mi ukázal, že to má opravdu smysl.

Krásný nový rok!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama