ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2021 10:46:00

Rada schválila dodavatele projektové dokumentace k obnově parku na Vítkově

Rada schválila dodavatele projektové dokumentace k obnově parku na Vítkově

Rada hl. m. Prahy na dnešním zasedání schválila vítěze výběrového řízení na vypracování projektové dokumentace k obnově první části parku na Vítkově. Dodavatelem se stala společnost VZ Vítkov s nabídkovou cenou 3 940 000 Kč bez DPH.

Předmětem zakázky je výběr projektanta na zpracování projektové dokumentace pro stavební povolení, dokumentace pro provedení stavby a autorský dozor pro rekonstrukci části vrchu Vítkov, včetně zajištění inženýrské činnosti pro vydání stavebního povolení. Projektová dokumentace bude vycházet ze zpracované studie revitalizace celého vrchu Vítkov z roku 2016 a řeší první plánovanou etapu revitalizace - obnovu části páteřní komunikace v parku na Vítkově.

„Park na Vítkově má obrovský rekreační význam pro obyvatele přilehlých částí Prahy. Řada jeho částí si však již zaslouží rekonstrukci. V první vlně se bude rekonstruovat především páteřní komunikace v parku na Vítkově. Další budou následovat,“ uvedl náměstek primátora a radní pro oblast infrastruktury Petr Hlubuček.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama