Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2021 13:33:00

Bečva? Naštval mě ministr Hamáček

Bečva? Naštval mě ministr Hamáček

Komentář na facebookovém profilu k otravě Bečvy.

Často jsem od vás mnohých dotazován na vyšetřování otravy Bečvy. Ano, naštval mě ministr Hamáček, který řekl, že do 20.12. 2020 bude jasno, protože budou posudky. A nebyla to pravda. Chudák ministr, ještě nepochopil, že tvrdit něco v médiích může, až si věci ověří. Je to problém zvláště proto, že nejen my, co žijeme kolem Bečvy, jsme na havárii desetiletí citliví.

Víte, byl jsem u řeky den po otravě a viděl ty tisíce otrávených ryb. Přes všechny emoce však všichni musíme respektovat zákon. Pokud vyšetřování podezření trestného činu provádí policie, pak je neveřejné a nikdo kromě zákonem určených osob nemá právo do něj vstupovat. A výstupy různých politiků s řečmi, jak zajistí, prosadí či vyřeší kdo otravu způsobil jsou k smíchu nebo spíše k pláči.
Při veškerém respektu však mám právo se ptát a vypadá to, že policie si ve zjištění původce otravy věří. Budu se ptát dál, a jistě ne sám, aby šetření náhodou nechtělo usnout až do příštích voleb…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama