Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.02.2021 4:31:00

Delší dobu se ukazuje, že Babiš příliš nedbá naši podporu a zkouší naši trpělivo

Delší dobu se ukazuje, že Babiš příliš nedbá naši podporu a zkouší naši trpělivo

KSČM dochází s vládou Andreje Babiše trpělivost. Nelíbí se jí hlavně přístup předsedy vlády při současné koronavirové pandemii.

 "Delší dobu se ukazuje, že příliš nedbá naši podporu a zkouší naši trpělivost. A bohužel se ukazuje, že Andrej Babiš má příliš levné vládnutí," řekl na TV Nova místopředseda Poslaneckého klubu KSČM Leo Luzar.

KSČM není spokojená s chováním vlády. Je to reakce na podmínky, které komunisté vládě předložili při hlasování o prodloužení nouzového stavu, ten aktuálně platí do 14. února. Jednalo se mimo jiné o návrat některých žáků do škol a také o otevření skiareálů. To vláda na začátku týdne připustila, ovšem na konci týdne už byla jiného názoru. Skiareály se otevírat nebudou, ty jsou přitom na hraně přežití.

"Vláda v aktuální situaci nedělá dle mého názoru to, co by dělat měla. To znamená hlavně uklidňovat veřejné mínění. A to je čím dál více roztříštěno," doplni Luzar.

Pro TN.cz se vyjádřil i předseda komunistů Vojtěch Filip. "Budeme o nesplnění dohody jednat s hnutím ANO a v pátek pak o dalších krocích bude jednat náš Výkonný výbor Ústředního výboru KSČM," řekl Filip.

Celá reportáž ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama