Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.02.2021 13:16:00

Pane ministře, skutečný boj vypadá jinak

Pane ministře, skutečný boj vypadá jinak

Komentář na facebookovém profilu k situaci ve školství

 Ministr školství Plaga tvrdí, že (asi v potu tváře) bojuje za návrat dětí do škol. Chtěla bych ten jeho "boj" na schůzích vlády opravdu vidět. Nakonec se počítá jen výsledek a ten je tristní.

Už druhý ročník má od loňského jara absolutně rozvrácenou výuku, ministr se ptá na svém Instagramu, jaká má být maturita, jeho resort doporučuje slovní hodnocení, zatěžuje učitele stále narůstající byrokracií a nefunkční distanční výukou. Teď chce ještě z učitelů udělat zdravotníky, kteří budou testovat žáky na covid?

Každým dnem se naše školství propadá o něco níž. Distanční výuka NIKDY nemůže nahradit klasickou výuku, i když pokrokáři a různé neziskovky tvrdí opak.

Tohle není normální stav, který je možné neustále prodlužovat!
Pane ministře, skutečný boj vypadá jinak...

Děti se musí vrátit do školy co nejdříve! Včera bylo pozdě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama