Mgr. Marek Výborný

  • KDU-ČSL
  • ministr zemědělství
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.02.2021 8:36:00

Nehorázný výrok ministryně spravedlnosti aneb Kam až jsme to dopracovali

Nehorázný výrok ministryně spravedlnosti aneb Kam až jsme to dopracovali

Komentář na facebookovém profilu k naznačení ministryně spravedlnosti Marie Benešové, že by mohli být ústavní soudci zkorumpovaní

 Paní ministryně ohrožuje důvěru veřejnosti v nezávislou justici. Je nepřijatelné, aby naznačila, že ústavní soudci mohli být zkorumpovaní. Pokud si chce zachovat čestnou tvář, tak má dvě možnosti. Buď předloží jasný důkaz, že soudce někdo kontaktoval, anebo by měla podat demisi.

Benešová předvedla politickou hysterii. Její úřad je partnerem Ústavního soudu a paní ministryně jen tak zpochybní nejvyšší ústavní autoritu v zemi. Vyjádření Marie Benešové, která naznačila, že by soudci mohli být snad zkorumpovaní, považuji za naprosto skandální a dehonestující. Takto důvěru v justici fakt neposílíme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama