Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.02.2021 20:26:00

Babiš hodil ministra Blatného přes palubu

Babiš hodil ministra Blatného přes palubu

Komentář na facebookovém profilu k premiérovu prohlášení, že jednání o prodloužení nouzového stavu je úkolem ministra zdravotnictví

 Premiér prohlásil, že vyjednávání o prodloužení nouzového stavu je úkolem ministra Blatného. Co si z toho odnést? Babiš dává od ministra zdravotnictví ruce pryč. Zkrátka ho hodil přes palubu.

Dětský lékař Blatný není členem žádné politické strany, není poslancem, v politice je pár měsíců. Politická jednání, zvláště v těchto vyhrocených dnech, jsou velmi tvrdá. Navíc nezahrnují pouze otázky zdravotnictví, ale také třeba podporu podnikatelů nebo úpravu krizového zákona tak, abychom nemuseli neustále žít v nouzovém stavu, tedy témata, která Jan Blatný nemůže i při nejlepší vůli fundovaně komentovat.

Řešení přece dávno leží na stole.

AntiCovid tým naší koalice SPOLU nabízí soubor návrhů, které budou jistě fungovat mnohem lépe než současná chaotická opatření. Všechna naše řešení jsou panu ministrovi Blatnému plně k dispozici.

Pojďme zemi systematicky a konstruktivně vyvést z pandemické krize, aniž bychom museli prodlužovat nouzový stav. Pojďme najít cestu z neutěšeného současného stavu, který začíná být pro občany neúnosný.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama