Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.02.2021 14:54:00

Uvalujete na národ různá omezení a vy sami nejdete příkladem

Uvalujete na národ různá omezení a vy sami nejdete příkladem

Projev na 86. schůzi Poslanecké sněmovny 18. února, návrh zákona o mimořádných opatřeních při epidemii onemocnění COVID-19.

Prostřednictvím předsedajícího, pane kolego, pokud máte problém s tím, že tady někdo šíří infekční nemoc, tak požádejte premiéra, který má být v karanténě čtrnáct dnů, protože se setkal s nemocným člověkem, který měl příznaky a je prokázáno, že vakcinace nechrání před infekcí, takže tady máme člověka, který prokazatelně má být v karanténě a v té karanténě není, a to vám z nějakého záhadného důvodu nevadí. A za druhé, prosím vás, vy chcete uvalit povinné testování na děti, takže buďte tak laskaví a pokud chcete, abych já nosil roušku, uvalte povinné testování na poslance. A já tady veřejně říkám, že jestli zavedeme povinné testování před každou schůzkou Poslanecké sněmovny, a to veřejně, abychom lidem šli příkladem a strkali si ty špejle do nosu, tak já si je pro ty lidi do nosu strkat budu a začnu nosit roušku. Přestaňte být pokrytci. Uvalujete na národ různá omezení, zákazy, teď chcete prostě schválit totalitní zákon a vy sami nejdete příkladem! Nenosíte roušky, nosíte je pod nosem, každý okamžik někoho potkám, že ji má tam ve foyeru sundanou. Vy lžete, jste podvodníci. Schvalte povinné testování všech poslanců před každou schůzí Poslanecké sněmovny! Já se budu testovat a potom budu nosit roušky, jinak vy jste jenom pokrytci, podvodníci a lháři!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama