Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.02.2021 11:41:00

To je jak z bláta do louže

To je jak z bláta do louže

Komentář na facebookovém profilu k pandemickému zákonu

 Pamětník by možná vtipně řekl: “Muž s brašnou nesmí projít.” Ale vtipné to opravdu vůbec není...

Odmítli jsme při hlasování ve Sněmovně nouzový stav, ale bylo nám to “houby” platné. Nouzový stav, kvůli zbabělým hejtmanům, platí a teď nám vláda jako třešničku na dortu chce naservírovala pandemický zákon?!

To je jak z bláta do louže! Pokuty, postihy, vynucené testování, omezování svobody, více kontroly nad životy všech občanů. To je v kostce tzv. pandemický zákon, který má prý pomáhat v boji s covidem.

Loni v květnu jsme ve Sněmovně navíc tzv. pandemický zákon odmítli a vláda nám jej předložila znovu. Prakticky skoro v té stejné podobě. A nadále platí, že vláda se díky tomuto zákonu stává fakticky neomezeným pánem nad našimi životy.

Pandemický zákon je totalitářský nástroj, který má posloužit k ještě větší šikaně. Opět tzv. ve jménu "dobra".

Nevěřím už ani náhodou, že i splnění kosmetických požadavků části opozice změní podstatu navrhovaného zákona. Žádné kompenzace, žádný zájem o naše lidi! Jeho schválení jen odsouvá návrat do normálního života na neurčito. A nejspíš návratu do normálu zabrání navždy. Nepotřebujeme nouzový stav ani pandemické zákony.

Potřebujeme se konečně svobodně nadechnout a žít! Bez strašení, lží, hysterie, vyhrožování a šikany!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama