Mgr. Marek Výborný

  • KDU-ČSL
  • ministr zemědělství
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.02.2021 13:57:00

Chodit do školy je normální

Chodit do školy je normální

Komentář na facebookovém profilu k podmínkám návratu dětí do škol

 Stále platí, že budoucnost našich dětí nám není lhostejná! České děti jsou doma nejdéle ze celé Evropy. Je to v první řadě na vládě a v druhé řadě na nás. Podmínky, které vrátí děti do lavic jsou jasné:
  • Testovat, testovat, testovat. Neinvazivními testy! Jedině tak můžeme děti rychle vrátit zpět do lavic a ukončit jejich frustraci z domácí výuky a nulových sociálních vazeb.
  • Přednostní očkování učitelů. Vláda doposud nevypracovala plán, který by umožnil rychlé očkování učitelek a učitelů. Po tom opravdu hodně voláme! Distribuce vakcín ke koncovým uživatelům vázne. To se musí zlepšit. Odborníci se shodují, že v této věci máme stále velké mezery. Pomoc s logistikou nyní nabízejí i sami lékaři. Pojďme to zlepšit!
  • Ochranné pomůcky vysoké kvality. Pořádná ochrana je tím nejlepším preventivním opatřením do doby, než budou jednotlivci naočkovaní.

Všichni se chceme co nejrychleji vrátit k normálnímu způsobu života. Hned tak to ale nebude. Do doby, než bude dostatek vakcín, je to na nás! Využijme všech ochranných prostředků. Ukončeme apatii a psychickou nepohodu našich dětí. Pomozme jim vrátit se do školy co nejdřív.

Protože chodit do školy je normální. Prezenční výuka je nenahraditelná.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama