Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.03.2021 19:40:18

Je Volný blok skutečně volný?

Je Volný blok skutečně volný?

Snad nikde se mi nestalo, aby mi nebyl schválen sebemenší příspěvek. Předsedkyně bloku Jana Volfová bedlivě hlídá, aby tam nebyla jakákoliv jinak nasměrovaná větička, třeba i v diskuzi.

 Přátelé, teď jsem se byl podívat na skupinu Volný blok. Bože, to je ale žumpa. Samá vulgární slova, každého, kdo má jen trochu odlišný názor, i když ne diametrálně odlišný, tak jej ze skupiny další diskutující vyhánějí. Je to tam samá p..a, č.r.k. To mají být vlastenci? Jsem rád, že jsem se od takovýchto "vlastenců" oprostil. Také mne Jana Volfová lákala do toho jejich bloku, kteréhož je předsedkyní, když zradím A.B. Bartoše. I když Národní demokracie, další z vlasteneckých stran také podlehla a bojuje proti vládním opatřením, která jsou naprosto nezbytná a dle mého soudu by se měla silou vynucovat, přesto je jejich úroveň na výši a nesnižují se k podbízení těm nejnižším pudům. v zájmu zvolení do parlamentu. Dřív jsem byl zajedno jak s panem Volným, tak hlavně s panem Bojkem, ale k čemu pana Volného tlačí Jana Volfová, předsedkyně Volného bloku, v zájmu zviditelnění, je až příliš. Obávám se, že jednou z úloh coronaviru bylo absolutní rozložení vlastenecké scény na ty, co jim hoří půda pod nohama a za každou cenu chtějí zůstat v Poslanecké sněmovně a neváhají pod své prapory srotit cokoliv. A na ty, co jsou zoufalí z toho, kam až jsme jako národ klesli. To radši, než podlézat těm, co absolutně neznají pravopis, čeština je jim šuma fuk, jenom mají v srdci nenávist a v hlavě prázdno, tak to radši zůstat mimo. Mgr. Petr Hannig Rozumní https://www.facebook.com/groups/165881240863689
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama