Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.03.2021 10:57:00

Škodlivost nošení roušek

Škodlivost nošení roušek

Komentář na facebookovém profilu k vlivu dlouhodobého nošení roušek na lidské zdraví

 Před publikováním tohoto textu jsem oslovila několik odborníků a lékařů. Všichni do jednoho mi potvrdili pravdivost argumentů o škodlivosti dlouhodobého nošení roušek, o které mluví lékař na sdíleném videu ZDE.
  1. Permanentní vdechování škodlivého CO2 namísto kyslíku, který je pro ŽIVOT člověka to naprosto nejdůležitější.
  2. Snižuje se hladinu kyslíku, což vyvolává okamžitý (nevědomý) fyziologický stres celého těla, které se snaží vdechovat kyslík skrze roušku.
  3. Tím se v těle též zvyšuje hladina kortizolu, který potlačuje a snižuje imunitu těla.
  4. Vaše množství lymfocytů se snižuje, což vás činí náchylnými k jakémukoli patogenu, bakterii či viru.
  5. Když dýcháte z roušky, která je tvořena částmi plastu a propylenu, tak vlhkost, kterou vydechujete, tyto látky rozkládá. Zpět vdechujete tyto toxické látky, které opět oslabují vaši imunitu.

A teď k emočnímu stresu, který všichni, z různých příčin, bohužel zažíváme...

Ať už z důvodu strachu z nemoci, téměř roční separace rodin a přátel, z existenčních, finančních a mnoha dalších důvodů žijeme už rok ve stresu každodenním, jen co vyjdeme z domova ven... STRES. To nejhorší pro naše zdraví a imunitu.

Pojďme se spolu venku nadechnout a začít žít!

PS: Daleko raději bych sem dala video některého z našich respektovaných lékařů. Situace u nás ovšem zašla už tak daleko, že jejich obavy o zaměstnání, snížení úvazku či dehonestaci v médiích jim za publikování těchto informací nestojí. Smutná to doba...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama