Ing. Petr Benda

Ústecký kraj
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.03.2012 20:03:00

Národní socialisté zahájili první část seznamovací kampaně

Národní socialisté zahájili první část seznamovací kampaně

Národní socialisté v minulém týdnu zahájili první skromnou část své zviditelňovací kampaně. Na několika billboardech se objeví předseda strany Jiří Paroubek společně s heslem „Hrdost, tradice, spravedlnost“.

Protoµe se na±e strana hodlá ucházet o hlasy voličů jiµ v podzimních krajských volbách, jsme přesvědčeni, µe musíme veřejnost seznámit jak s dlouhou tradicí národně socialistické strany, tak i s propracovaným programem a představiteli strany.

Národní socialisté v minulém týdnu zahájili první skromnou část své zviditelňovací kampaně. Na několika billboardech se objeví předseda strany Jiří Paroubek společně s heslem „Hrdost, tradice, spravedlnost“. Protoľe se naąe strana hodlá ucházet o hlasy voličů jiľ v podzimních krajských volbách, jsme přesvědčeni, ľe musíme veřejnost seznámit jak s dlouhou tradicí národně socialistické strany, tak i s propracovaným programem a představiteli strany.

Fakt, ľe mezi zavedenými politickými stranami panuje z naąeho projektu strach, ukázal v průběhu uplynulého víkendu například náměstek hejtmanky Vaňhové a ústecký krajský předseda ČSSD Arno Fiąera, který se snaľil naąi stranu v očích veřejnosti poąkodit vulgárními názvy. Hulvátství vąak nenahradí kvalitní program ve prospěch občanů v krajích.

Je smutné, kdyľ největąím rivalem pro sociální demokracii v Ústeckém kraji jsou národní socialisté a nikoli pravicové strany. To je ale jen důkaz hladu po moci, který někteří sociální demokraté jen těľko skrývají.

Mohu ubezpečit, ľe národní socialisté budou ze svého programu prosazovat moľné maximum a rozhodně nebudou svůj program přehodnocovat tak zásadním způsobem, jako to dělají sociální demokraté, kteří přistoupili například na koncept poplatků ve zdravotnictví, ačkoliv to byl právě boj proti poplatkům, který je dostal do jejich funkcí. 

(přílohou tiskové zprávy je náhled úvodní části seznamovací kampaně národních socialistů)

Petr Benda, předseda krajské organizace NS-LEV 21 v Ústeckém kraji
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama