Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2012 13:09:25

Informační centrum města v novém

Informační centrum města v novém

Domácí i zahraniční turisty uvítá rožnovské informační centrum města (dále jen IC) v novém kabátě a s novými službami. V průběhu ledna a února zde proběhla rekonstrukce, která výrazně zlepšila podmínky fungování IC. ...

 Informační centrum města v novém

Domácí i zahraniční turisty uvítá rožnovské informační centrum města (dále jen IC) v novém kabátě a s novými službami. V průběhu ledna a února zde proběhla rekonstrukce, která výrazně zlepšila podmínky fungování IC. Celkové náklady na rekonstrukci se vyšplhaly na 1,7 milionů korun. Městu se podařilo na tuto akci získat účelovou dotaci ve výši 1,5 milionu.


Větší a opravené vnitřní prostory IC, vlastní sklad, širší nabídka služeb, prodejního zboží a také veřejný internet. To je výsledek rekonstrukce IC města, která probíhala od začátku roku 2012. Ukončena byla v závěru února a tak rožnovské „íčko“ funguje od března opět v prostorách bývalého Billbaru. Vnitřní prostředí ale návštěvníci nepoznají. IC bylo přestavěno doslova od základů až po strop. Nové je také vybavení. A nové budou i služby, které pracovníci chystají k zahájení letní sezony. Nabídneme dva počítače s veřejným internetem a připravuje smlouvy s dalšími prodejními portály na vstupenky. Kromě stávající sítě Ticketpro bychom tak měli od léta nabízet také vstupenky sítě Ticketart, Ticketportal a Ticketstream. Souběžně s tím jednáme o možnosti zřízení půjčovny kol a koloběžek a o zřízení úschovny batohů.

Turistické informační centrum města bude již trvale fungovat na rožnovském Masarykově náměstí. Otevírací doba je od října do dubna PO-PA 8:30 – 16:00, SO 9:00-12:00, od května do září pak PO-PA 8:30 – 17:00, SO 9:00-15:00 a NE 9:00-12:00.

Projekt rekonstrukce informačního centra města byl podpořen z Regionálního operačního programu Střední Morava, Prioritní osa 3 Cestovní ruch, Oblast 3.1 Integrovaný rozvoj cestovního ruchu.


Zvuková verze


Zpracoval:
Tomáš Gross
tiskový mluvčí
MěÚ Rožnov p. R.
Masarykovo náměstí 128-129
756 61 Rožnov p. R.,
tel.: 571 661 137
mob.: 739 503 636
gross.os (zavinac) roznov.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama