Ing. Mgr. Pavel Karpíšek

  • ODS
  • Rokycany
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2021 13:56:00

Je nežádoucí, aby děti nemohly organizovaně sportovat

Je nežádoucí, aby děti nemohly organizovaně sportovat

Senátní podvýbor pro sport podporuje iniciativu pracovní skupiny pro restart sportu dětí a mládeže. Cílem této iniciativy je postupné spuštění organizovaného venkovního sportu a pohybových aktivit dětí a mládeže v co nejbližším termínu.

 „Na podvýboru pro sport jsme se již několikrát zabývali faktem, že je velice nebezpečné a nežádoucí, aby se děti, které jsou zavřené již rok doma, nemohly pohybovat a organizovaně sportovat. Proto podporujeme iniciativu pracovní skupiny pro restart sportu dětí a mládeže, která napříč sportovním segmentem připravila pravidla, která doplňují předložený návrh Národní sportovní agentury pro organizované sportování dětí. V rámci podvýboru 10 z 11 členů podpořilo tato pravidla a tuto iniciativu,“ říká předseda podvýboru pro sport a senátor ODS Pavel Karpíšek.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama