Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.04.2021 15:17:00

Dukovany definitivně smazaly hranici mezi ministrem a poskokem

Dukovany definitivně smazaly hranici mezi ministrem a poskokem

Takový to byl nadějný kádr. Je pravdou, že poslouchat jeho projevy bylo vždy velmi obtížné. Zjistit, co vlastně chce říct je někdy kumšt, ale trpělivý posluchač se nakonec dozví.

 Není kariérní diplomat, ale pro svou kariéru udělá cokoliv. Můj děda pro to měl příměr: „Pozor, ten jde za svým přes mrtvoly.“

Vedl Asociaci podnikatelů, přesto byl hlavním přisluhovačem Babiše při zavádění EET a kontrolního hlášení. Tímto „zásadním“ postojem si vysloužil první ministerské křeslo. Následovalo druhé křeslo a funkce místopředsedy vlády. Potud je mi to jedno. Je to naše opozice.

Výše i níže uvedené jsem se rozhodl napsat poté, co velkým podvodem vtáhl do hry o Dukovany Rusko. Zde už jde o osud republiky na mnoho desetiletí.

Karel Havlíček tím dokázal, že za možnost kariéry je ochoten lhát od rána do večera a být slouhou kohokoli. Před pár dny se pochlubil, že bude v podzimních parlamentních volbách č. 1 za ANO v Jihočeském kraji. Věřme, že mu to přemýšliví Jihočeši spravedlivě spočítají.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama