Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.04.2021 20:26:00

Pokrytecký aktivismus ve stylu BLM do sportu nepatří

Pokrytecký aktivismus ve stylu BLM do sportu nepatří

Komentář na facebookovém profilu k potrestání Ondřeje Kúdely

 Dost na tom, že jsou hráči již rok nuceni nedůstojně poklekávat před každém zápasem. Je až s údivem, že na tomto směšném obřadu trvají hlavně ve Velké Británii, která kolonizovala půlku světa a rozhodně si při tom nepočínala v rukavičkách. Pokud západní svět cítí vinu za své skutky, měl by si to vyřešit sám. My jsme nikoho nekolonizovali a máme v tomto směru svědomí čisté.

Tento aktivismus už bohužel ovládá celou UEFU. Je ostudné, jakým způsobem rozhodla v případě hráče Slavie a české reprezentace Ondřeje Kúdely. Za jednu neprokazatelnou poznámku mu zničila závěr fotbalové kariéry. Ve čtyřiatřiceti letech se těžko podívá na příští ME ve fotbale...

Hlavním motivem při rozhodování bylo najít obětního beránka a potrestat je za “všechny hříchy světa”. Od začátku jsou reakce¨druhé strany přepjaté až hysterické. Hráč Kamara nejprve fyzicky napadne Kúdelu a poté procítěně hovoří o slzách v očích?

Ke sportu emoce patří a hráči si běžně v návalu emocí řeknou cokoli. Co je svět světem. Ten nepoměr mezi trestem za fyzické napadení a málem zmrzačení brankáře Kolaře je do očí bijící. Co by dal brankář Slavie za jakoukoli slovní urážku? Do konce své brankářské kariéry bude muset nosit ochrannou masku a ten, kdo mu to způsobil, si nezahraje 4 zapásy?

To je přece absolutní výsměch!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama