Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.04.2021 17:33:00

Prezident Zeman se nenechal zavléct do ideologického boje

Prezident Zeman se nenechal zavléct do ideologického boje

Komentář na facebookovém profilu k projevu prezidenta Zemana ke kauze Vrbětice

 Po pravdě řečeno, prezident Miloš Zeman opět nezklamal a nenechal se zavléct do ideologického boje. Pan prezident udělal dobře, že zopakoval dvě vyšetřovací verze a apeloval na potřebu konečného vyšetření události. Přesto pan prezident udělal dvě chyby, a to když do ozbrojených sil vložil i Policii ČR a když "odhalil", že je vyšetřován člověk z IMEX Group a že nechtěl podstoupit detektor lži.

V prvním případě si nemyslím, že tuto informaci prezident nezná, spíše záměrně uvedl nepravdu. Podle mého názoru je zajímavé, že současnou kauzu GRU (ruská vojenská zpravodajská služba) prověřuje BIS, a nikoliv Vojenské zpravodajství, kterému by to příslušelo. V druhém případě jsou to úniky z vyšetřování, ale je otázkou, zda z toho současného, nebo již v minulosti uzavřeného. Ale v obou případech není pan prezident trestně odpovědný, takže to prakticky vyjde nastejno.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama