Mgr. Marek Výborný

  • KDU-ČSL
  • ministr zemědělství
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.05.2021 18:50:00

Krize jako šance i výzva pro české školství

Krize jako šance i výzva pro české školství

Komentář na facebookovém profilu k aktuální situaci ve školství

 Milí přátelé,

rok pandemie, zavřených škol, distanční výuky, sociální izolace, rok bez koníčků a volnočasových aktivit. Takové je skutečné ohlédnutí za uplynulými třinácti měsíci. České děti vlivem rozhodnutí vlády sedí doma nejdéle ze všech zemí v Evropě.

Podepsalo se to na jejich psychice, mnohdy i na zhoršených známkách a změnilo to fungování řady rodin. Učitelé a ředitelé stáli před velkými výzvami, postavili se jim, a i přes neustálá úskalí se v Česku rozběhla distanční výuka.

Covid ztížil životy všem, ale musíme si s rukou na srdci říci, že ne vše bylo jen a pouze zlé. Digitalizace školství a zapojení moderních technologií do výuky vůbec nevnímám negativně, právě naopak.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama