Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.05.2021 15:07:52

Covidová diktatura si udělala další zářez na svoji pažbu

Covidová diktatura si udělala další zářez na svoji pažbu

Komentář na facebookovém profilu ke konci Jana Pirka ve funkci přednosty kardiocentra Institutu klinické a experimentální medicíny v Praze (IKEM)

Covidová diktatura si udělala další zářez na svoji pažbu. Prakticky ze dne na den v čele kardiocentra IKEM skončil snad ten absolutně nejznámější a nejvěhlasnější český lékař prof. MUDr. Jan Pirk. DrSc. Ředitel IKEM mu to jen oznámil na jeho narozeniny...

Jakýsi oficiální důvod byl zveřejněn, ale všem je nad slunce jasné, že skutečné důvody jsou úplně jinde.

Prof. Pirk se totiž nikdy netajil svým odlišným názorem na celou “covidovou hysterii” a totálně přestřelená opatření, jež o co menší vliv mají na samotný koronavirus, o to více ničí naši ekonomiku i celou společnost.

Takováto zásadní změna v čele špičkového lékařského pracoviště se opravdu nedělá bez souhlasu „těch nahoře“. Je to nezměrnou hanbou vládní garnitury, že si již nadobro osvojila praktiky totalitního režimu a likviduje všechny osobnosti, které si dovolují mít vlastní názor.

V případě prof. Jana Pirka dokonce osobnost světového formátu. Pokud na tohle přistoupíme, prohráli jsme!

Já se s tím rozhodně smířit nehodlám!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama