Mgr. Libor Vondráček

předseda Svobodných
  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.05.2021 15:45:00

Ministerstvo zdravotnictví nedělá pro zdraví téměř nic

Ministerstvo zdravotnictví nedělá pro zdraví téměř nic

Komentář na facebookovém profilu k činnosti Ministerstva zdravotnictví během pandemie

 Obecně si myslím, že by se ministerstvo zdravotnictví mělo přejmenovat na „ministerstvo nemocnictví“ nebo „ministerstvo pravdy“. Ministerstvo totiž řeší „jednu nemoc“ a boj „za jedinou pravdu“ daleko více než všeobecné zdraví lidí, které svými kroky poškozuje. Pro zdraví nedělá téměř nic, půl roku lidem zakazovalo sport a místo apelu na prevenci lidi pouze vystavovalo psychickému tlaku.

Pokud si představíme naše tělo jako automobil, pak ministerstvo nemocnictví slouží jako autoservis, zatímco ministerstvo zdravotnictví by mělo fungovat spíše jako autoškola.

Dnešní ministerstvo naprosto zazdilo fungování "autoškol pro naše tělo" a proto pro naše tělo budeme daleko dříve a daleko častěji potřebovat pomoc "autoservisu".

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama