Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2021 11:25:35

V případě D. Feriho jde o víc než o sexuální skandál

V případě D. Feriho jde o víc než o sexuální skandál

Nevšímejte si JENOM sexuálních záležitostí skandálu Dominika Feriho. To je selhání jedince. Daleko důležitější jsou jiné aspekty. Ve škole se 15ti letých ptala učitelka, kdo sleduje na instagramu D. Feriho. Všichni. Tak se připravují příští voliči.

 Přátelé, už jsem na to upozorňoval. Nevšímejte si JENOM sexuálních záležitostí skandálu Dominika Feriho. To je selhání jedince. Daleko důležitější jsou jiné aspekty. Ve škole se 15ti letých ptala učitelka, kdo sleduje na instagramu D. Feriho. Všichni. Tak se připravují příští voliči. Je jenom štěstí, že se tato osoba nestala po volbách třeba ministrem školství. Nyní musím novinářům, kteří to odhalili ještě před volbami, poděkovat. Divíme se, jak to, že naši mladí dokáží odsuzovat něco, co znají jenom z doslechu a velebit něco, nad čím se nám starším dělá zle. Je to infiltrace myšlenek do hlav těch, jejichž světový názor se teprve formuluje, a to, co jsme nemohli pochopit, se nám najednou ukazuje doslova v celé nahotě. Svým způsobem chápu knížete Schwarzenbergera. Ovšem ne z té jeho pozice, ale z toho důvodu, že se mu hroutí to, co zde s pomocí Miroslava Kalouska budoval. Pamatujete si na velmi příkré roztržky mezi důležitou osobností Pirátů Michálkem a Kalouskem z TOPky, kdy byl ještě ve fóru. Michálek tehdy prohlásil, že by TOPka měla zaniknout, aby udělala místo Pirátům? A ejhle, co se děje. ten, který přinášel TOPce zvláště v Praze nejvíce hlasů, Feri, padá do propasti. Nynější předsedkyně Pekarová, zase ovšem netuší odkud vane vítr. To hrabě Czernin zase ví. My, kteří známe historii, víme, že největší nepřátelé jsou ty světonázorově nejbližší strany. KSČ zlikvidovala ČSSD v roce 1948, ODS zlikvidovala OH v roce 1992, nepřátelství na nože je mezi SPD a jejich bývalým členem Volným s jeho Volným blokem. Neustále varuji. Jestliže nechceme totalitu, zakažme jakékoliv jiné než učební záležitosti ve školách. Žádné ovlivňování dětí i třeba zelenou politikou ve školách, která je opět pouze přípravou na totální zblbnutí společnosti bezuhlíkovou politikou se všemi těmi akcemi jako je čistá doprava bez fosilních paliv a pod.My, ROZUMNÍ chceme NORMÁLNÍ SVĚT. V každém směru vybízejícímu k ideálnímu světu a ideální společnosti je zakopáno ďáblovo kopyto. A je to pro budoucí , ale i naši generaci nebezpečí.Mgr. Petr Hannig, předseda Rozumných
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama