Natálie Vachatová

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.06.2021 7:33:00

Učme děti myslet, ne co si mají myslet

Učme děti myslet, ne co si mají myslet

Komentář na facebookovém profilu k svobodě projevu

 Řeknou vám, že je potřeba plošně začleňovat, a už nedodají, že se tím často naruší celá třída a ve výsledku není spokojen nikdo. Jedni fatálně nestíhají, druzí se nudí, a trpí nakonec všichni. Odnáší to nenávratně naše budoucnost. Řeknou vám, ať jste ohleduplní, chápaví a tolerantní, ale jen k jedněm. U těch druhých na to nemáte právo, jinak jste rasista, xenofob a nácek.

Tvrdí vám, že pravda je jen jedna, jiná není a že fér spíč je víc než frí spíč. Přeloženo do češtiny: můžete být tolerantní, ale nikoliv vůči těm, kteří tvrdí, že děti vznikají spojením muže a ženy, můžete kritizovat Zemana, ale ne Bidena, můžete nadávat na Rusko, opovažte se ale zpochybnit cokoli, co dělá USA, můžete svobodně vykřikovat, jak jsou Češi nenávistní vůči nelegálním migrantům, ale opovažte se napsat, že 450 z 452 sebevražedných teroristických útoků v roce 2015 bylo spácháno muslimskými extrémisty.

To je ta jejich fér spíč.

Zkrátka, co je fér, určují oni sami, a co je pravda taky. Nic z toho nepatří do normálního světa, natož do škol.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama