Mgr. Petra Pecková

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • hejtmanka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.06.2021 14:03:00

Překonali jsme hranici 200 tisíc dokončených očkování

Překonali jsme hranici 200 tisíc dokončených očkování

Komentář na facebookovém profilu k očkování v Středočeském kraji

 V pátek se nám podařilo překonat hranici 200 tisíc dokončených očkování ve Středočeském kraji. A přibližně za poslední týden Středočeši obdrželi přes 100 tisíc dávek vakcín. Od dubna tak pokračuje trend stále vyššího počtu podaných dávek a já z toho mám velkou radost.

Hodně lidí v současné době řeší, jestli lze posunout druhý termín vakcinace kvůli tomu, že jim zasahuje do zahraniční dovolené. Zatímco u první dávky je změna termínu možná kdykoliv a bez udání důvodu, druhá dávka tak snadno měnit nelze a dovolená bohužel není akceptovatelným důvodem. Oficiální zdroje jako pádný důvod udávají jen nemoc nebo operaci, na které budete potřebovat potvrzení od lékaře.

Takže pokud na poslední chvíli onemocníte a budete potřebovat pohnout s druhým termínem, ozvěte se buď na linku 1221 nebo kontaktujte vaše očkovací místo, kde s vámi váš požadavek vyřeší.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama