Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.06.2021 16:21:00

Vedení strany schází sebereflexe na všech úrovních

Vedení strany schází sebereflexe na všech úrovních

Komentář na facebookovém profillu k budoucnosti sociální demokracie

 Mám poněkud jinou představu o budoucnosti sociální demokracie. Té stále schází sebereflexe vedení na všech úrovních. Téměř čtyři roky jim nestála členská základna za informace, za dialog a za "probuzení" a nyní pár měsíců před volbami se na ni obracejí o pomoc.

Problém je, že to byla členská základna a její členové, kteří doposud pomoc potřebovali, ale to se ČSSD utápěla v personálních půtkách. Je třeba, aby konečně všichni z vedení strany, a to na všech úrovních, převzali odpovědnost za volební výsledek. Ať bude jakýkoliv.

Doposud tuto sebereflexi měl pouze expředseda Jiří Paroubek. A to ještě měl volební výsledek, o kterém se nám dnes může pouze zdát.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama