Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.06.2021 15:09:00

Naši poslanci ihned mezi sebou vybrali téměř 200 000 korun

Naši poslanci ihned mezi sebou vybrali téměř 200 000 korun

Komentář na facebookovém profilu k pomoci jižní Moravě, postižené přírodní katastrofou

 Včera došlo k tragickým událostem na Jižní Moravě. Poslanci SPD mezi sebou ihned dnes dopoledne vybrali částku téměř 200 000 korun, kterou zašleme na pomoc postiženým lidem. Poslanci SPD za Jihomoravský kraj Lubomír Španěl, Lucie Šafránková a Jan Hrnčíř ihned vyrazili přímo na místo, aby pomohli především osamělým lidem, seniorům, zdravotně postiženým a lidem, kteří přišli o přístřeší.

Poslanec SPD Lubomír Španěl se zúčastnil Centrální krizového štábu v Podivíně, mluvil i se starostou Lužic a na základě aktuálních informací naši poslanci nakupují potřebný materiál (plachty na zakrývání, rukavice, kýble, lopaty atd..) a přivážíme na potřebná místa.

Dovolte mi vyjádřit hlubokou soustrast rodinám obětí a přeji brzké uzdravení zraněným lidem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama