Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.07.2021 11:41:00

Pašování lidí pod záštitou humanity

Pašování lidí pod záštitou humanity

Komentář na facebookovém profilu k pašování migrantů do Evropy

 Loď Ocean Viking, která se plaví pod Norskou vlajkou, opět veze do Evropy 570 migrantů, které zobchodovala s pašeráky lidí!

Itálie je již dlouhodobě přeplněna migranty ze subsaharské Afriky, jen tento rok jich lodě dovezly na 36 tisíc, celkem už více než 1,2 milionu! Taková naše Praha navíc…

V místech, kde se tito lidé sdružují, rapidně stoupá kriminalita, mnoho z nich pracuje pro italskou mafii, většina je však bez práce, na sociálních dávkách a zcela bezprizorní…

Trikolóra od svého vzniku naprosto jasně vystupuje proti nelegální migraci a proti těm politickým neziskovým organizacím, které se staly součástí obchodu s lidmi. Obchodu, který ročně vynáší přes 7 miliard euro.

Lidé, kteří jakkoli podporují pašeráctví či obchodují s migranty, musí být jednoznačně postaveni před soud. A Matteo Salvini je jeden z mála politiků, který se nebojí a snaží se pašeráctví zabránit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama