Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.08.2021 6:37:00

Čas levicových stran přijde

Čas levicových stran přijde

Komentář na facebookovém profilu k programovým prioritám levice

 LIdi sice remtají, ale drtivé většině občanů se daří poměrně dobře. Proto jim levice těžko nabízí své programové priority. Mění se také doba, kdy mladí chtějí vysoké výdělky, ale i volný čas. A nedostatek odborně zdatných a vysoce kvalifikovaných pracovníků musí zákonitě vést k personálním problémům v řadě odborů. Firmy to budou muset řešit přetahováním zaměstnanců či náborem pracovních sil ze zahraničí.

To vše umocňuje vysoká inflace a zvyšování úrokových sazeb pro úvěry a hypotéky. Je také otázkou, jaká bude politika budoucí vlády. Takže těch neznámých je docela dost, ale stejně by se česká levice měla poučit ze zkušeností jiných sociálně demokratických stran. Protože čas levicových stran přijde.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama