Ing. Jaromíra Vítková

  • KDU-ČSL
  • Blansko
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2021 22:27:00

Benefiční koncert na podporu obcí, postižených tornádem

Benefiční koncert na podporu obcí, postižených tornádem

Benefiční koncert na podporu obcí, postižených tornádem, se konal v neděli 15. srpna 2021 v prostoru za Muzeem regionu Boskovicka.

 Vystoupil sbor BaczBand pod vedením Františka Bačovského. Celý koncert zorganizovala a zaštítila senátorka Jaromíra Vítková (KDU-ČSL).

„Sbor BaczBand je skupina lidí s hudbou v srdci a obrovským nadšením. I přes velké vedro zavítalo na koncert víc jak šedesátka posluchačů. Výtěžek činí celkem 27 150 korun a je věnován konkrétně farnosti Moravská Nová Ves na opravy škod, které způsobilo ničivé tornádo,“ sdělila senátorka Vítková.

„Události po tornádu na Jižní Moravě mi nejsou lhostejné. Kromě finanční pomoci jsem přemýšlela, co bych mohla učinit, abych ulehčila situaci rodinám, které nyní řeší bydlení a život se jim obrátil naruby. S podnikateli Okresní hospodářské komory Blansko jsme uspořádali v červenci výlet pro děti mladšího školního věku do Moravského krasu, abychom pomohli rodinám, které řeší závažné problémy a s dětmi nemohou trávit volný čas,“ prozradila lidovecká senátorka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama