MUDr. Lumír Kantor, Ph.D.

  • BPP
  • Olomouc
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.08.2021 17:11:00

Vyzývám vládu, ať stanoví pravidla pro realizaci mimoškolních aktivit

Vyzývám vládu, ať stanoví pravidla pro realizaci mimoškolních aktivit

Senátor Lumír Kantor vyzývá vládu, ať co nejrychleji vyjasní přesná a srozumitelná pravidla pro mimoškolní aktivity dětí.

„Za chvíli tu máme nový školní rok a já jsem znepokojen z toho, že stále nejsou nastavena jasná pravidla pro mimoškolní aktivity našich dětí. Vyzývám proto ministerstvo zdravotnictví, aby tato pravidla urychleně dala na stůl,“ říká lidovecký senátor Lumír Kantor.

„Pro výuku už pravidla známe. Víme, jak často se děti budou muset testovat, ale není mi jasné, proč v mimoškolních aktivitách ministerstvo dosud mlčí," pokračuje senátor Kantor. Mezi organizátory stále panuje podle Kantora napětí a není jasné, za jakých podmínek budou mimoškolní aktivity fungovat.

„Chci proto vyzvat ministerstvo, aby nemlčelo, aby tu situaci nepodcenilo a aby sdělilo konkrétní podmínky, za kterých budou děti moci sportovat a navštěvovat různé kroužky a podobné aktivity,“ uzavírá senátor Kantor s tím, že si české školství už nemůže dovolit takový chaos, jako tomu bylo v minulém školním roce. Rodiče podle něj musí jasně vědět, co je v září čeká. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama