Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2021 5:34:00

Takovéto „tlumočníky“ tady nechceme

Takovéto „tlumočníky“ tady nechceme

Komentář na facebookovém profilu k napojení některých evakuovaných Afghánců na teroristy či zločince

 Mezi afghánskými „tlumočníky“ přijímanými do Evropy jsou lidé napojení na islámské teroristy a zločince. Proč premiér Babiš přijímáním Afghánců hazarduje s bezpečím českých občanů? Andrej Babiš přijal minulý týden do ČR prvních 170 islámských afghánských migrantů. Pokud afghánští „tlumočníci“ někoho napadnou, zavraždí či znásilní, ponese plnou odpovědnost premiér Babiš a politici SPOLU, kteří jejich přijímání výrazně podporují také. Británie, Francie i Německo upozornily, že mezi evakuovanými Afghánci jsou lidé s napojením na teroristy či zločinci. Takovéto „tlumočníky“ tady nechceme! Odmítáme imigranty z Afghánistánu i jiných muslimských zemí! Hnutí SPD je jedinou stranou v Parlamentu, která je jasně PROTI přijímání jakýkoli migrantů z afrických a islámských zemí. Podpořte nás prosím ve volbách - SPD říká jasné NE migraci a NE islámu v ČR!

Francouzské bezpečnostní složky podle irozhlas.cz sledují pět Afghánců, které Francie evakuovala v rámci záchranných letů z Kábulu. Jsou podezřelí z vazeb na radikální islamistické hnutí Tálibán, píše list Le Figaro. Jeden ze sledovaných mužů podle listu přiznal svou příslušnost k Tálibánu.

Podle iDnes.cz Velká Británie identifikovala mezi lidmi usilujícími o evakuaci z Afghánistánu několik lidí, které považovala za „přímou hrozbu“ pro její bezpečnost. Dva z nich se dostali do Evropy. Britští činitelé uvádějí, že v Kábulu dochází k pokusům dostat se na palubu letadel prostřednictvím falešných pasů. Podezřelé jedince hlásí i další evropské země.

Německý list Welt am Sonntag s odvoláním na vysoce postavené představitele napsal, že díky chaosu na kábulském letišti se podařilo do Německa dostat dříve deportovanému zločinci.

Takovéto „tlumočníky“ tady nechceme! Odmítáme imigranty z Afghánistánu i jiných muslimských zemí!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama