Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.09.2021 4:31:00

Česká republika by měla patřit hlavně sama sobě

Česká republika by měla patřit hlavně sama sobě

Komentář na facebookovém profilu k propagaci základny NATO na našem území Janou Černochovou z ODS

 Jana Černochová se nám rozhodla vysvětlit, co je potřeba dělat, aby Česká republika byla bezpečnější místo. Popravdě je to čtení k pláči.

Podle paní Černochové je potřeba za každou cenu patřit na její vysněný západ. V její hlavě to znamená hlavně mít na našem území cizí vojáky, nejlépe ty americké, samozřejmě. Prý bychom tim ukázali Rusům, zač je toho loket. Další nezbytností je kupovat co nejvíce předražených zbraní od amerických zbrojařských korporací. Na to by měly jít každý rok miliardy korun, prý to bez toho nejde.

Západ a NATO jsou podle ní tábor míru a prosperity a chrání nás před vším zlým a zkaženým tam venku. Je vidět, že paní Černochová pořád žije v době studené války a svět dělí na dva nesmiřitelné bloky. Já si myslím, že Česká republika by měla hlavně patřit sama sobě a měla by být sebevědomou zemí, která ke státům přistupuje s respektem bez ohledu na to, na které světové straně leží.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama