Komunistická strana Čech a Moravy

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2021 4:33:00

Prosaďme vystoupení z NATO

Prosaďme vystoupení z NATO

Výkonný výbor KV KSČM Plzeňského kraje na svém řádném zasedání dne 6. září 2021 v Tachově posoudil připravenost krajské organizace k nadcházejícím volbám do PS Parlamentu ČR.

V souladu s volebním programem a jeho prioritami konstatoval, že bude prosazovat vystoupení ČR z paktu NATO, což potvrzuje výsledek válečného konfliktu v Afghánistánu, který dopadl nejen pro NATO, ale především pro USA velkou porážkou. 

Ukázalo se, že USA nešlo o prosazení demokracie v této zemi, ale především o obchod s narkotiky, nerostné suroviny, geostrategické zájmy v této oblasti a odbyt pro svůj zbrojní průmysl.

Je smutné, že se na této nedůstojné vojenské agresi podílela i ČR vysláním kontingentu vojsk, což stálo české daňové poplatníky 20 miliard korun, ale také zbytečné ztráty na životech 14 příslušníků armády ČR. Je třeba tuto skutečnost naší veřejnosti připomínat s možnou hrozbou zvyšujícího se migračního nebezpečí, neboť jediná KSČM nesouhlasila s vysláním vojáků do této oblasti. 

Ukazuje se také, že KSČM jako jediná měla pravdu v tom, jakého výsledku bude a také bylo dosaženo. Proto KSČM bude nadále prosazovat vystoupení z NATO.

VV KV KSČM dále posoudil postup krajské organizace v předvolebním klání s vědomím, že se naši kandidáti budou střetávat s nedůstojnou rétorikou pravicových stran a subjektů.  Příkladem je falešné a nepravdivé tvrzení ODS na facebooku, kdy údajně komunisté zničili tuto zem, a jejich aktivita, kdy „jedině SPOLU dají Česko dohromady“. ODS zapomněla na léta vlastních nekalých privatizací a rozkrádání naší země právě pod její vládou. Občané nezapomněli! A je smutné, že právě ODS bojící se o svůj výsledek se musí opírat v koalici o další politicky zprofanované partnery, k nímž zcela jistě patří TOP 09 a KDU ČSL.

Komunisté Plzeňského kraje apelují na občany v rámci předvolebního období, aby nepodléhali nepravdivým, klamným, lživým a zkreslujícím tvrzením těchto stran. Stačí se rozhlédnout a vnímat to, co je dnes námi všemi užíváno. Vždyť to bylo vybudováno právě za starých „socialistických“ časů.

VV KV KSČM vyzývá občany k objektivnímu posouzení všech volebních programů jejich porovnání se současnou realitou a také plány a tvrzeními pravice a podobných subjektů. Zcela určitě nechceme, aby došlo k dalšímu „Pirátskému“ zotročení, o čemž některé programy těchto stran svědčí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama