Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2021 23:34:00

Informace z úst dvakrát usvědčeného ministra lháře mě nemůžou uspokojit

Informace z úst dvakrát usvědčeného ministra lháře mě nemůžou uspokojit

Projev na 118. schůzi Poslanecké sněmovny 16. září 2021 – reakce na odpověď ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha k cytotoxicitě vakcín

 Tak pochopitelně tyto informace z úst dvakrát usvědčeného ministra lháře mě nemůžou uspokojit. A hlavně jste neodpověděl vůbec na mou otázku. Tady jsou jasné informace o tom, od profesionálů z oboru, že to, co vy nazýváte očkováním a vakcinací není očkování ani vakcinace. Je tam použitá technologie genové terapie, která se na rozdíl od vakcíny nedrží v rameni, putuje po celém těle, prokazatelně se usazuje na vaječnících, na mozku, na varlatech a poškozuje placentu.

Já jsem se byl informovat v očkovacím centru a ptal jsem se na to těch lékařů. A ti lékaři to věděli, i ty zdravotní sestry. A ptal jsem se jich, jestli to říkají i ostatním pacientům. A oni mi říkali, že ne, protože pokyny z Ministerstva zdravotnictví jsou takové, že je mají informovat pouze o tom, jaký výrobek je použit, a jaké mají očekávat okamžité nežádoucí příznaky, ale nic o tom, že se jim to usazuje po celém těle. Proč to lidem neříkáte a proč jim to tajíte?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama