Mgr. Václav Krása

Kandidát do Poslanecké sněmovny ve Stř. kr. za TSS.
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.09.2021 22:26:38

Židovsko – křesťanská civilizace je u konce s dechem.

Židovsko – křesťanská civilizace je u konce s dechem.

Drtivá porážka v Afganistánu a ostudný úprk koaličních vojsk, no-go zóny v metropolích řady západních zemí, obrovské zvýšení zločinnosti ve švédských městech, které jsou dílem přistěhovalců z arabských a afrických zemí,

  Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

Drtivá porážka v Afganistánu a ostudný úprk koaličních vojsk, no-go zóny v metropolích řady západních zemí, obrovské zvýšení zločinnosti ve švédských městech, které jsou dílem přistěhovalců z arabských a afrických zemí, neschopnost bránit se ilegální imigraci zcela nepřizpůsobivých přistěhovalců, jsou konkrétní mocenská selhání naší euro-atlantické civilizace.

Současně můžeme sledovat obrovský úpadek vzdělanosti, kultury, prosazování zcela zvrácených a nesmyslných ideologii, které vedou k přetvářce, cenzuře, sledování jednotlivců, vládu menšiny nad většinou.  Průvodními znaky tohoto úpadku je snižování náročnosti na žáky a studenty - rušení římských číslic ve Francii, snaha zrušení velkých písmen. Pokleslá divadelní představení, jako „Naše násilí, vaše násilí“ a „Prokletí“ od Olivera Frlijiče, kde všem musela utkvět scéna vytažení české vlajky z vaginy a znásilnění muslimky Kristem. Mediální lynče proti nositelům jiných názorů, pálení knih v Kanadě, vypínaní facebooku lidem hlásajícím jiné názory vedoucí k autocenzuře, jsou dalšími průvodními znaky úpadku.

Z daní platíme nesmyslná studia zabývající se genderem, desítkami pohlaví, nebinárními lidmi, financujeme neziskovky, které udávají, prosazují genderovou ideologii, pašují imigranty, prosazují ultra levičácké názory, ovlivňují svými nebezpečnými ideologiemi studenty ve školách, prosazují „zelenou“ ideologii, která je postavena na vědecky neověřené teorii, že největší příčinou současného, krátkodobého oteplování je člověk.

Důsledkem všech výše uvedených skutečností je neschopnost účinně se bránit invazi muslimsko-africké imigraci, bránit náš způsob života, postavit se razantně proti zavádění nesmyslných ideologií a jejich prosazování. Nacházíme se v období úpadku srovnatelného s šílenými císaři Římského impéria. Nedokážu vůbec pochopit, že téma více pohlaví, se vůbec dostalo do veřejné diskuse. Jak je vůbec možné, že někdo považuje takovou hloupost za možnou? Jak je možné, že inteligentní lidé se nechají zmanipulovat a poklekávají, jako symbol diskriminace černochů v USA? Jak je možné, že hokejové týmy v NHL nesmí používat v názvu slovo „Indian“? Když budou mít v názvu „Běloch“, nechá to všechny v klidu a je to tak správné. Po staletích si někdo vzpomene, že toto slovo uráží původní obyvatele Ameriky a ostatní, místo toho, aby takového mudrlanta dali na léčení, tak ze strachu z médií ustoupí. Copak jsme se všichni zbláznili? Kde je racionální uvažování o příčinách a následcích?

Je paradoxem, že země, ke kterým jsme v době komunismu vzhlíželi jako k nositelům demokracie a svobody, jsou dnes mnohem více nakaženy virem rozkladu a ztráty vůle ochránit svoji kulturu a způsobu života, než bývalé postkomunistické země. My jsme si zatím udrželi určitou míru skepse proti nesmyslným trendům, ale postupně jsme infikováni. Nákazu nám často přináší velké globální firmy, které jsou nositeli viru multikulturnosti a nesmyslných ideologií od „Green New Deal“, po „Mee too“ a nebinárních lidí. Jako příklad lze uvést zavádění unisex toalet v hotelových řetězcích v Praze. Možná, že tuto hloupost vymysleli voayeři, kteří očumují druhé pohlaví.

Proč to všechno píšu. Mám strach z toho, co nás čeká. Jeden z hlavních útoků je dnes veden proti pojetí tradiční rodiny – tedy otec, matka a děti, případně prarodiče. Rodina je skutečně základním stavebním kamenem každé společnosti. Proto i za komunismu byla snaha narušit soudržnost rodin. Kdo pamatuje, tak dobře ví, že právě v rodinách se mohlo mluvit svobodně, že se přenášely zkušenosti z první republiky, tradiční zvyky, ale i povinnosti. Proto se progresivisté snaží oslabit tradiční typ rodiny. Slouží jim k tomu nesmyslné tvrzení, že každý má právo na dítě a tudíž i jednopohlavní páry. Především žádné právo na dítě neexistuje. Snaha jednopohlavních párů získat právo na adopci dětí a pěstounskou péči je jen snaha o uspokojení jejich potřeb bez ohledu na potřeby dětí. Dokonce dnes si některé páry „pořizují“ děti všemožným způsobem, kdy se ani nedá zjistit otec dítěte. To je v rozporu s Úmluvou OSN o právech dítěte, kde se v článku 7. stanoví, že každé dítě má právo znát svojí matku a svého otce.   

Zničení tradičního pojetí rodiny povede k rozkladu společnosti a její fragmentaci. Pokud se podaří povalit institut rodiny, jako základní stavební kámen každého státu, nebude už tolik důležité, zda bude na důchody, kolik jsme zadluženi apod. Nebudeme schopni se bránit zhoubným ideologiím. Jen pro připomenutí, když Mao Ce-tung chtěl v roce 1958 prosadit svůj „Velký skok vpřed“, zaútočil nejprve na tradiční čínskou rodinu, aby mohl prosadit svoje zhoubné myšlenky. Experiment skončil hladomorem.

Jsme však svědky velkého paradoxu. Na jedné straně řada představitelů evropských zemí v zásadě podporuje migraci z arabských a afrických zemí, současně však podporují progresivistické snahy ze strany LGBTQ+, které směřují k rozkladu tradiční rodiny. Přitom si neuvědomují, že právě u muslimů je pojetí rodiny mnohem širší než v naší civilizaci a mnohem přísnější. Zákonitě musí dojít ke konfliktu a troufnu si tvrdit, že progresivisté na to mohou velmi doplatit. Jak z toho?

Nadcházející volby do Poslanecké sněmovny jsou možná jednou z posledních možností, kdy mohou uspět síly, které jednoznačně odmítají zhoubné ideologie, odmítají ilegální imigraci, podporují tradiční pojetí rodiny a její roli ve společnosti, brání naše hodnoty a jejich program zaručuje, že si udržíme svobodu a samostatnost.        

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama