Mgr. Robert Stržínek

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2021 6:34:00

Radnice chystá soutěž na nové nájemní byty

Radnice chystá soutěž na nové nájemní byty

Za 13,6 milionů Kč nechalo Valašské Meziříčí zrekonstruovat dům v ulici Jičínská. K dispozici je zde 12 moderně opravených bytů, které město nabídne k pronájmu zájemcům z řad široké veřejnosti.

Loni na podzim zahájila radnice rozsáhlou rekonstrukci městského bytového domu v ulici Jičínská. „Stavební práce se týkaly zateplení objektu včetně výměny oken a dveří a také kompletní rekonstrukce vnitřních prostor. Celkové náklady činily 13,6 milionu korun. Zároveň jsme na zateplení získali dotaci 2,5 milionu z Integrovaného regionálního operačního programu Ministerstva pro místní rozvoj,“ uvedl starosta Robert Stržínek, který si nyní s místostarostkami Zdislavou Odstrčilovou a Yvonou Wojaczkovou opravený bytový dům prohlédl. Na nájemce zde čeká také nové vytápění či moderní kuchyňské linky v jednotlivých bytech.

V domě na ulici Jičínská je k dispozici celkem 12 bytových jednotek o velikosti 1+0 až 2+1, přičemž ta největší nabízí plochu přes 100 m2. „Počítáme s tím, že se do domu vrátí čtveřice původních nájemníků, kteří budou platit běžné komerční nájemné,“ řekla místostarostka Zdislava Odstrčilová a pokračovala: „Zbývajících osm bytů bychom chtěli nabídnout k pronájmu formou soutěže s minimální vyvolávací cenou 120 až 150 korun za metr čtvereční, která vychází ze znaleckého posudku. Podmínky pro tuto soutěž zatím finalizujeme. Vyhlásit bychom ji chtěli začátkem října.“ Zájemci najdou v nejbližších dnech všechny informace na webu města www.valmez.cz.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama