PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2021 14:10:00

Děkuji vám, páni muzikanti

Děkuji vám, páni muzikanti

Komentář na facebookovém profilu k podpoře celebrit pro volby do Poslanecké sněmovny.

 Děkuji vám, páni muzikanti!

Písničkářům Jaroslavu Hutkovi a Václavu Koubkovi patří obrovský dík za milý (nejen) hudební doprovod naší seniorské kampaně. Bylo mi ctí se s vámi oběma na výjezdu v Nymburce potkat a vidět, jak vaše písničky umí těšit publikum, pohladit posluchače po duši nebo ponouknout k zamyšlení.

Speciální díky patří i Lence Novákové ze Seniorů na palubě za domluvení muzikantů. Stojí to za to! Jak s nadsázkou zhodnotil disident a signatář Charty 77 Jaroslav Hutka: "Bitvu o Nymburk jsme vyhráli!" Ale pokračujeme dál, je třeba vrátit budoucnost celé naší zemi.

A jak zpívá Václav Koubek v jedné z písni: Tak jako tě životem, dvě nohy provází, jednou nohou riskuj, druhou nech na zemi.

Jdeme do finále. Držme si palce!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama