Mgr. Jana Pastuchová

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2021 17:03:00

Zvyšování penzí a péče o seniory musí být naší prioritou

Zvyšování penzí a péče o seniory musí být naší prioritou

Komentář na facebookovém profilu k Mezinárodnímu dni seniorů

 Právě dnes je Mezinárodní den seniorů. Je to den, kdy bychom si měli uvědomit, s čím vším se musí senioři často potýkat. V mládí si nikdo z nás nepřipouští, že jednou budeme všichni staří. My na naše seniory myslíme a myslet na ně budeme i dál.

Průměrný důchod 20 tisíc měsíčně. Už v roce 2025. Když budeme v příští vládě, dám ruku do ohně za to, že to tak bude. Zvyšování penzí a péče o seniory musí být naší prioritou.

Ještě v roce 2017 byl průměrný důchod 11 745 korun, letos je to přes 15 tisíc korun, příští rok by průměrná penze měla být přes 16 tisíc korun. Důchodcům jsme v loňském roce dali i jednorázový příspěvek 5000 korun. A myslet na ně budeme dál. Za naše seniory budu vždy bojovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama