Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.10.2021 14:03:00

Musíme řešit bydlení a vysoké ceny energií, ne zadlužovat naše děti

Musíme řešit bydlení a vysoké ceny energií, ne zadlužovat naše děti

Komentář na facebookovém profilu k obřímu zadlužení země

 Ti pánové, kteří se dnes třepou na vládní křesla, neudělali pro občany naší země za poslední roky mnoho pozitivního. Dokonce hlásají, že bude líp nebo že s nimi přijde změna.

Bohužel vidíme, že se hlavně postarali o obří zadlužení naší země. Z úcty k zákonům udělali trhací kalendář, zdecimovali podnikatelské prostředí a dovedli nás na hranu covidové totality.

Za posledních dvacet let však udělali málo k tomu, aby zabránili raketovému růstu cen bydlení i dramatickému navyšování cen elektrické energie.

Pro naše děti se vlastní bydlení stalo absolutně nedostupné, a i kdyby se jim náhodou podařilo našetřit nějaké peníze, tak jim jejich peněženky vyluxují energetické společnosti, nenasytný stát nebo nesmysly Evropské unie, jako je např. program Green Deal.

Klidně povedu odvážnou „dívčí válku“, protože jako máma mám starost o budoucnost dětí. Jsem odhodlána tyto problémy skutečně řešit, ne o nich pouze žvanit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama