Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2021 5:35:00

Postavili jsme novou hasičkou zbrojnici

Postavili jsme novou hasičkou zbrojnici

Komentář na facebookovém profilu k dokončení stavby hasičárny ve Vsetíně.

Mám velkou radost! Ne vždy v politice dokončíte dlouhodobý projekt, ale nám se to povedlo. Na Vsetíně v místní části Rokytnice jsme postavili novou hasičkou zbrojnici!

Začalo to v roce 2015, kdy jsem byl starostou. Tehdy se ukázalo, že oprava staré hasičárny by stála téměř pět milionů korun a stejně by neposkytovala plně vyhovující prostory. Navíc v sousedství sídlila úspěšná softwarová firma, která potřebovala růst.

Přemýšleli jsme co s tím. Nakonec se mi tehdy podařilo koupit snad poslední pozemek, který se hodil na novou hasičárnu s cvičištěm. Po koupi pozemku jsme zahájili stavební řízení, já se stal hejtmanem a novým starostou Jiří Růžička. Ten teď novou hasičárnu dokončil.

Je to jiné, než pocit zmaru, kdy nová politická garnitura všechny projekty označí za špatné a kvůli své zášti a nevědomosti nakonec nedělá nic. Takže moji následovníci ve vedení Vsetína, díky!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama