JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2021 16:31:00

Bohemia Energy je obrovský průšvih. Přijde spirála dluhů a exekucí?

Bohemia Energy je obrovský průšvih. Přijde spirála dluhů a exekucí?

Komentář na facebookovém profilu ke krachu Bohemia Energy.

 Bohemia Energy je obrovský průšvih. V dosluhující vládě by ČSSD měla podpořit všechna opatření na ochranu nejen klientů této firmy, ale obecně všech lidí, které může růst cen energií dostat ne jejich vinou do problémů. Nesmí se dostat do spirály dluhů a spárů exekutorů. Bohužel kombinace růstu cen energií, potravin, bydlení, prostě základních životních potřeb a nápadů budoucího ministra zdravitnictví Válka o placeném zdravotnictví (kvalita za peníze pro bohaté) - to je smrtící koktejl pro Českou republiku a její občany.

Sociální demokracie musí důrazně bojovat proti chudobě včetně té energetické. A samozřejmě také proti tomu, aby u nás kvalitní zdravotnictví bylo jen pro bohaté.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama